Tânăr de 18 ani din Coţofăneşti, reţinut de polițiști pentru tâlhărie calificată

La data de 23 aprilie, polițiștii Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au reţinut un tânăr de 18 ani, din comuna Coţofăneşti, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Borş când încerca să treacă frontiera din Ungaria în România.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în noaptea de 14/15 decembrie 2020, ar fi pătruns fără drept, în imobilul unui bătrân de 81 de ani, din comuna Coţofăneşti şi, prin folosirea de acte de violență, l-ar fi deposedat de suma de 140 de lei, un telefon mobil şi alte obiecte. Telefonul şi obiectele au fost recuperate de poliţişti.

Tânărul a fost preluat şi condus la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, a fost reținuţi de polițiști pentru 24 de ore şi prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.     

Dacă sunteţi victima unei agresiuni, încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale autorului şi anunţaţi de îndată Poliţia; sporiţi astfel şansele de identificare, prindere şi pedepsire a agresorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *