Trafic restricționat in județele BACĂU și NEAMȚ

Foto: realitateadebacau.net

UPDATE ORA 9:00: În judeţul Bacău, pe DN2 la kilometrul 265+800 de metri, în localitatea Gheorghe Doja, s-au acumulat aluviuni pe carosabil. Din această cauză se circulă pe un singur fir, dirijat de poliţişti. Se acţionează pentru degajarea suprafeţei de rulare.

Se estimează ca în aproximativ 45-60 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

ORA 8:15: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Bacău,  în urma ploilor abundente, de pe versanți s-au adunat aluviuni pe carosabil,  motiv pentru care  traficul este restricţionat astfel:

 – pe DN 2 între localitățile Gheorghe Doja și Răcăciuni un sens de circulație este blocat de aluviuni, traficul desfășurându-se pe celelalte 2 benzi;

 – în municipiul Onești, pe DN 11 Calea Adjudului, circulația  este închisă, traficul desfășurându-se pe ruta alternativă, Calea Industriilor.

De asemenea în judeţul Neamţ, traficul este blocat pe DN15B Târgu Neamţ-Durău, în localitatea Pipirig, din cauza unui accident în care au fost implicate două autotrenuri. În urma evenimentului o persoană a fost rănită uşor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *