Manifestări in weekend monitorizate de polițiștii locali

În perioada 31.05-02.06.2019, polițiștii locali vor fi prezenți, alături de participanți, la evenimentele ce se vor derula în acest sfârșit de săptămână în municipiul Bacău asigurând măsuri de ordine publică și de fluidizare a traficului în mai multe locații.


Astfel, în perioada mai sus menționată, Parcul Cancicov va fi gazda festivalului „Food Fest 2019”- ediția I unde vor fi amplasate module pentru activități comerciale, food-Truk-uri, cu acestă ocazie fiind organizate și activități pentru copii, workshop-uri pe diferite domenii, precum și concerte cu trupe de renume și artiști locali.


Sâmbătă, cu ocazia zilei de 1 iunie – Ziua Copilului, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret organizează în zona centrală a municipiului Bacău, manifestarea sportivă „Crosul Olimpic” ce constă în alergarea pe distanțe diferite în funcție de vârstele concurenților pe traseul dintre Statuia lui Ștefan cel Mare și Casa de Asigurări de Sănătate Publică, între orele 8.00-12.00.
De asemenea, începând cu ora 12.00, elevi și profesori din cadrul Colegiului Național de Artă „George Apostu” și colaboratori ai acestora vor marca Ziua Internațională a Copilului printr-un eveniment cu momente artistice diverse, muzică vocală, muzică instrumentală, dans, ateliere de pictură pe față și desene pe asfalt, pentru copii din public participanți la eveniment.


Duminică, 02.06.2019, între orele 17.00 – 23.00, Asociația Insula Cercetașilor va desfășura în Parcul Unirii – 1 decembrie 1918, activități în cadrul evenimentului „Festivalul Luminii” – Ediția a XI –a, în care aceștia propun comunității locale să ofere o ocazia de a redescoperi valorile spirituale neglijate în societatea contemporană prin artă și relaxare.


Tuturor participanților la evenimentele organizate în această perioadă le reamintim că pot apela cu încredere la cea mai apropiată patrulă din zonă pentru a semnala situații, din sfera de competență sau la numărul de telefon 0234/986 disponibil 24/24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *