Tragedie în orașul Tg. Ocna. Două persoane au decedat într-un incendiu

În data de 06 mai 2021, la ora 22:29, ISUJ Bacău a fost anunțat prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, despre producerea unui incendiu la o casa de locuit, din orașul Tg. Ocna, strada Coasta Morii.

Imediat, la locul intervenției s-au deplasat autospeciale cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD, încadrate cu 11 militari, din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești. Totodată, a fost alertat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tg. Ocna, care s-a deplasat cu o autospecială de intervenție, cu patru pompieri voluntari. De asemenea, la locul interventiei s-au mai deplasat comandantul Detasamentului de Pompieri Onesti, grupa operativa a ISUJ Bacau, 4 ofiteri si 2 subofiteri cu 2 APIC.

La sosirea echipajelor s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat, la o casă de locuit, pe o suprafara de aproximativ 50 de metri pătrați. Din nefericire, în urma recunoașterii au fost descoperite două victime (un bărbat, în vârstă de 53 ani și o femeie, în vârstă de 54 de ani) decedate.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă efectul termic al unui coș sau burlan metalic neprotejat termic față de materialele combustibile, au ars aproximativ 50 de metri pătrați casă de locuit și circa 20 de metri pătrați anexă gospodarească si au rezultat doua victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *