Verificarea respectării măsurilor stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19 continuă

În ultimele 72 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost continuate acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.

La acțiuni organizate și desfășurate în acest sfârşit de săptămână, pe raza județului, au participat, zilnic, peste 200 de polițiști din cadrul I.P.J. Bacău, polițiști locali, jandarmi, precum și reprezentanți de la Protecția Consumatorului.

S-a acționat în zonele aglomerate din județ, turistice și de agrement, în zonele pietonale, târguri și piețe, centre comerciale, supermarketuri, dar și în mijloacele de transport în comun.

În total au fost verificate 393 de societăți comerciale și au fost legitimate 2360 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 775 de autovehicule, 303 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 219 sancțiuni contravenționale în valoare de 23.200 lei.

Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de protecție impuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *