„Cupa Toamnei la Răpitor” ediția a XIII-a, organizată de Centrul Regional de Ecologie Bacău

Sâmbătă 10 octombrie s-a desfășurat a XIII-a ediție a Cupei Toamnei la Răpitor, organizată de CRE pe Lacul Bacău.

La start s-au înscris 21 de echipe și 2 participări individuale, fiind în total 44 de concurenți. Manșa de concurs a durat 6 ore, pe o apă tulbure, fapt ce a redus simțitor capturile punctabile.

La finalul manșei, pe locul al III-lea s-au clasat Sergiu Bălaș & Arpad Balint (CV) cu 97 p. Locul al II-lea a fost atribuit echipajului Ionuț Buganu & Gabriel Nistor (BC) cu 98 p., locul I și Cupa fiind câștigate de Florin Praj & Liviu Goșman (BC), cu 136 p.

Au mai fost premiate Cele Mai Mari Capturi pentru speciile biban: 31 cm – Florin Praj, știucă: 54 cm – Ionuț Buganu și șalău: 63 cm – Florin Praj. Câștigătorii au primit premii în bani, diplome, cupe, permise ANPA-CRE 2021, dar și echipamente și accesorii de pescuit.

Prin această ediție a fost ridicat nivelul tehnic al competiției, fiind introdusă participarea pe echipe și punctarea exclusiv a capturilor ce depășesc dimensiunile minime legale pentru reținere. În ciuda condițiilor de pescuit nefavorabile, organizatorii au fost onorați de participarea tuturor competitorilor, în special a celor veniți din Covasna, Botoșani, Iași, Piatra Neamț sau Onești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *