Foto: digi24.ro

Tibi Ușeriu a încheiat pe locul 2 cursa de la Cercul Polar.

Tibi Ușeriu a trecut al doilea linia de sosire joi, în jurul orei 21:00, ora României dupa ce a străbătut cei 482 de kilometri ai cursei în șase zile, 23 de ore și puțin peste 13 minute.

„Am ajuns la capăt, deși drumul ăsta părea la un moment dat fără capăt. Vă mulțumesc enorm pentru susținerea voastră. Fără gândurile voastre bune, jur că m-aș fi pierdut pe drum. Mulțumesc Tășuleasa și mulțumesc Via Transilvanica, drumul nostru, al tuturor, cel care m-a trimis aici în delegație, ca ambasador.

La ora asta, gândurile mele sunt puține și simple. Zic asa: Uneori, pare greu să te întorci și doar pentru că ai uitat undeva becul aprins. Să te întorci acolo unde ai suferit o traumă, e un pic și mai greu. Pozele astea două puse în paralel, spun povestea acestei aventuri. Sunt fericit că am îndreptat lucrurile.

Trag scurt o concluzie de încheiere, înainte de a mă prăbuși într-un somn adânc: Să nu uităm că visurile noastre, ale fiecăruia, fie ele mici sau mari, chiar contează. Fără idealuri, mă tem că am dispărea. Așadar, să nu renunțăm la ele orice ar fi. Vă mulțumesc, ne vedem acasă!” a scris intr-o postare pe pagina sa de facebook.

Tiberiu Uşeriu a fost la cea de-a doua participare la Yukon Arctic Ultra, cursa care se desfășoară în perioada 30 ianuarie – 7 februarie.

Foto: digi24.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *