Cupa Presei la Tir. Jurnaliștii băcăuani au pus din nou mâna pe arme

Vineri, 14 mai, între orele 10 – 13, în Poligonul de tragere Gherăiești, s-a organizat competiția” Cupa Presei la Tir”. Activitatea s-a înscris în seria manifestărilor dedicate Zilei Jandarmilor și implicit Grupării de Jandarmi Mobile din Bacău, precum și a celebrării, la data de 3 mai, a Zilei Mondiale a libertății presei. Activitatea de tradiție a fost pentru consolidarea bunelor relații existente între reprezentanții presei și jandarmii din cele două unități din Bacău.

Presa este o componentă fundamentală în reflectarea imparțială și obiectivă a evenimentelor pentru stabilirea și protejarea valorilor democratice, cu un rol esențial în influențarea pozitivă a calității vieții cetățenilor.

Aşadar, competiția a oferit posibilitatea celor din mass-media să dovedească faptul că pot face față oricărei provocări oricât ar fi ea de periculoasă. Aceştia au tras în Poligonul de la Gherăiesti cu pistoale CZ, de 9 mm şi au avut la dispoziţie 12 gloanțe.

Cei mai buni pistolari au reuşit să se claseze pe locurile bine meritate, locul I a fost câştigat de Răzvan Bibire, de la Deşteptarea, care an de an a reușit să fie fruntaș printre colegii săi de breaslă.

Colegii noștri Ana Maria Buhoci și Lucian Miron au reușit să dovedească și ei că se poate altfel, Lucian Miron s-a clasat pe locul al III-lea, în timp ce Ana Maria a reușit să ia diploma și bineînţeles Lingura de Lemn.

Foto: Ciprian Băbușanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *